Papier do pieczenia

POBIERZ KATALOG

Papier do pieczenia wykonany z wysokiej jakości celulozy w różnych rozmiarach świetnie sprawdzi się w profesjonalnych kuchniach, w restauracjach oraz w zakładach cukierniczych. Silikonowa powłoka zapobiega przywieraniu i kruszeniu się ciasta po wyjęciu z formy.

Posiada wszechstronne zastosowanie. Idealnie sprawdzi się do pieczenia chleba, bułek, ciast, pizzy, placków, frytek, pasztetów i nie tylko, bez konieczności natłuszczania form lub blach do pieczenia. Z powodzeniem może być używany do przechowywania, podgrzewania i mrożenia żywności, przekładania warstw mięsa, a także jako podkład pod pizzę oraz do pakowania kanapek, przekąsek i hamburgerów.

Jeśli różnorodność oferowanych przez Ciebie wyrobów nie pozwala Ci bazować na gotowych wyciętych już arkuszach papieru, bardzo dobrym rozwiązaniem będzie papier pod indywidualny wymiar, który zrobimy dla Ciebie. Co więcej, to doskonały sposób na oszczędność zużywanego papieru.

Dostosowujemy nasze produkty do indywidualnych potrzeb klientów, dlatego oferujemy papier 2-stronnie silikonowany, 1-stronnie silikonowany, półpergamin, papier pakowy, papier tłuszczoszczelny oraz papier laminowany folią politylenową.

Papier można stosować do pieczenia w temperaturze do 220°C przed dwie godziny, a także do chłodzenia lub mrożenia w temperaturze do -18°C

papier-do-pieczenia-0
papier-do-pieczenia-1
papier-do-pieczenia-3
papier-do-pieczenia-2
papier-do-pieczenia-4
papier-do-pieczenia-5